McLaren-Honda представи новия болид MP4-31

McLaren-MP4-X-3McLaren-Honda представи новия болид MP4-31 за предстоящия сезон на Формула 1.
Автомобилът е оборудван с двигател Honda V6 RA616H 1.6-литров турбо двигател. Колата е еволюционно продължение на миналогодишните модели. “В началото на новия сезон е винаги много вълнуващо, ние правим планове за годината, поставяме си задачи.

Миналата година беше малко трудно за нас, но това е само началото на едно партньорство Honda и McLaren, ние научихме много и сега сме готови да продължим напред още по-уверен “, – каза пилотът Фернандо Алонсо.

“Очаквам с нетърпение възможността да седна зад волана на MP4-31. Колата изглежда впечатляващо, инженерите без съмнение са свършили добра работа”  – каза пилотът Дженсън Бътън.
“Идва втората година от нашето партньорство с Honda. Всеки член на нашия екип работи върху резултата, ние сме обединени от обща амбиция и с нетърпение очакваме победи. Имаме всичко, за да успеем: талантливи пилоти, голям екип от инженери, така че сезон  2016 г. се очаква да бъде особено интересен “- каза изпълнителният директор на Макларън, Рон Денис.

“По време на неактивния сезон, ние бяхме в състояние да работим усилено и да се подготвим за новия сезон. Сега нашата задача е да се тества болида, за да се работи върху настройването на всички системи и да се направят корекции, преди първото състезание в Мелбърн, “- коментира главният директор на Motorsport, Honda R & D, Ясухиса Араи.

СподелетеShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Updated: 29.02.2016 — 17:52

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CAPTCHA Image

*