Honda Motor Co обяви плановете си за развитие на компанията

Takanobu Ito, president and CEO of Japan's auto maker Honda Motor makes a speech during a press conference at the headquarters in Tokyo on September 21, 2012. Ito said that Honda aims to sell more than 6 million cars and over 25 million motorcycles worldwide in the fiscal year. AFP PHOTO/Toru YAMANAKA

Президента на Honda Motor Cо проведе пресконференция в Токио, на която  сподели своите планове за компанията и обяви, че ще възникнат организационни промени в структурата на групата. С цел оптимизиране на работата от 1 април 2016 Honda Motor Co ще започне набиране на нови кадри. “Ние ще създадем структура, в рамките на  която екипът ще може да се съсредоточи върху създаването на един автомобил и продукт, развивайки своите идеи. Ще добавим няколко нови позиции, така че вземащите решения да могат да следят процеса на създаване на продукта, за да работят заедно върху проектирането на моделите. Благодарение на тези промени, ние ще бъдем в състояние да  направим корекции в развитието и структурата, съответно, ще се наблегне върху уникалните характеристики на произвежданите от нас автомобили, които са символ на нашата марка. В допълнение на това процесите по производството, доставката, контрола на качеството, услугите и продажбите ще станат по-прозрачни, което щe допринесе за  приемането на прости и ефикасни решения “, – заяви президентът и главен изпълнителен директор на Honda Motor Co, Такахиро Хачиго.

На пресконференцията също бяха обявени и плановете на компанията за по-нататъшното развитие на хибридни модели и превозни средства, задвижвани с водородни горивни клетки.

СподелетеShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Updated: 26.02.2016 — 17:11

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CAPTCHA Image

*