Honda изтегля автомобили

honda ceoШефа на Хонда Таканобу Ито и няколко от мениджърите на Хонда се разбраха да намалят заплатите си по повод огромната сервизна кампания която обявиха по изтеглянето на модела Honda Fit. През тази година само в Япония са проведени 5 акции за модела, съобщава Reuters.


Шефа на Хонда Таканобу Ито и няколко от мениджърите на Хонда се разбраха да намалят заплатите си по повод огромната сервизна кампания която обявиха по изтеглянето на модела Honda Fit. През тази година само в Япония са проведени 5 акции за модела, съобщава Reuters.
През тази година шефа на Хонда обяви че ще взема с 20% по-малко,докато мениджърите с 10%.
Въпреки всичко от цялото ръководство на Хонда се извиниха официално на всички притежатели на въпросният модел. Този проблем ще струва на компанията около 155 милиона щатски долара.
Първите четири акции засягаха хибридните модели на Хонда Фит и HR-V, които са произведени между октомври 2013 до юли 2014. Последната кампания засягаща проблеми със скоростната кутия и бобината на мотора засяга цели 430 хиляди автомобила и това е най-голямата акция правена от японският гигант.

СподелетеShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Updated: 09.02.2016 — 16:10

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CAPTCHA Image

*