Здравейте,
Имам проблем с Honda Jazz 1.2, двигател L12A1 на бензин. Има нестабилни обороти при студен двигател, като загрее няма проблеми. Сменях свещи и бобини, огледах маркучи за вакуми, не открих нередности, но може да пропускам. В Плевен няма майстори на Honda, единствения професионалист е в Д. Митрополия - Сташо, но в момента нямам възможност да го посетя. Ако не намеря отговор ще отида там. Ще бъда благодарен ако знаете и ми дадете някакви насоки.
п.п. Към тези, които ще започнат да ми обясняват колко е писано по въпроса, колко съм тъп и т.н. искам да кажа, че пуснах търсене, изчетох доста теми във форума, но не намерих отговор.
Ако мога да предложа информация за моторчетата за помпите на стъкломиячните устройства, при мен се оказаха силно корозирали, въпреки че изглеждат капсуловани успях да ги разглобя, основно почистване на корозията, залепване с B-7000 и вече са наред.
С удоволствие бих платил на добър майстор, но вече съм притеснен, газаджията беше прекарал кабелите за инжекционите така, че след година се протриха и направиха куп бели, после след професионално почистване на дроселната клапа приключих за известно време с ниските обороти.
При смяна на полуоска развалена резба. При обслужване на газовия инжекцион надрани фарове.
Хондаджия - това е институция! Затова се уважаваме! Благодаря.
Honda Jazz 1.2 нестабилни обороти при студен двигател
- georgie
- Новак
- Kapa: Honda Jazz 1.2
- Status: Извън линия
Върни се в “Технически въпроси”