Здравейте

Всички непотребни теми ТУК

Модератор: Cyrix

Потребителски аватар
pgh
Новак
Новак
Kapa: Civic 7gen Hybrid
Status: Извън линия

Здравейте

Мнениеот pgh » 04 окт 2010, 17:22

Здравейте.
Регистрирах се тук от любопитство и по покана получена на мейла ми.
Самото съществуване на 2-ри форум за едно и също нещо и ориентиран към една и съща целева група предполага, че той или ще е различен по нещо от другия или просто е резултат от някакви дразги. Очеваден е и стремежа да се привлекат участниците от другия форум. Дали всички - не знам :)
Понеже не съм наясно нито с историята на това начинание нито се познавам с някои от хората стоящи зад него просто за момента ще се въздържа от други мнения и коментари може би докато не ми се прояснят малко нещата.
А за улеснение на такива като мен може би е добра идея да извадите картите на масата и да спделте някаква ясна платформа
- как и защо се е родил този форум?
- каква е главната му цел?
- кое няма да му е като в другия и кое ще е същото? И най-вече как смятате да се развива форума за напред ( какво място искате той да бъде?)
- и най-вече: един нов фен по какъв фактор да намери своето място измежду двата форума ?

Предварително се извинявам ако някъде са дадени отговорите на въпросите ми, но не успях да разгледам много преди да започна да пиша :)

Потребителски аватар
men4e
Moderator
Moderator
Kapa: Accord F20Z1
Контакти:

Re: Здравейте

Мнениеот men4e » 04 окт 2010, 18:13

В другия форум вече има 2-3 интригантски темички за този форум, може да ги прочетеш ако искаш.
След няколко дена влизане във този и онзи сам ще можеш да видиш какви са приликите и разликите.
Всеки си избира дали ще влиза в този, в другия или и в двата форума. На който каквото му харесва, важното е да има право на избор.
А в каква посока се е запътил форума, само времето ще покаже.

Изображение

Потребителски аватар
pgh
Новак
Новак
Kapa: Civic 7gen Hybrid

Re: Здравейте

Мнениеот pgh » 04 окт 2010, 19:04

Бях ги пропуснал тези теми ... сега ги намерих и се зачетох :)

Върни се в “Recycle Bin”