Колеги,пускал бях една такава вече,но е станало с форума детр и е ресетнат с 2 дни Ще ви помоля да гласувате отново,но и да се обосновете защо смятате съответното гориво за добро.
Гласувах за ОМВ , не съм много информиран по темата , но съотношението качество/цена ми допада. Не съм чувал , много добри отзиви за останалите. По стара моя традиция си зареждам на ОМВ. П.С. Ще се радвам , ако темата бъде малко по-дискутирана. Поздрави , DaKaw.
Според Вас откъде вземат гориво Петрол, от нефтохима. На един приятел му беше замръзнал бензина на БМВ-то от ШЕЛ. На Еко не съм зареждал но на ОМВ съм зареждал преди А98Н и втори път няма да заредя, също така ОМВ са дадени на фрайчаиз и не се знае какъв е бензина и откъде. За Лукойл поне се знае, Нефтохим Бургас.
Аз също съм доволен от Лукойл.Зареждам предимно там и на Петрол.Колкото и странно да звучи когато зреждам на ОМВ ми се струва че стрелката се вдига най-много.
За ОМВ-то и аз знам,че е боклук особенно газта,но за висооктановия им бензин съм чувал,че е внос. Цената не е от значение,тъй като като след няколко мес сгъстя колата тя ще е предимно на газ и я похарчи 5 кила бенз на месец,я не.Ама тия 5 кила ще са