Мнениеот dan4060 » 02 ное 2011, 08:33
Исказвам мое лично мнение.Специално за превода с транслатора съм писал в по горният си пост-съгласен съм.Също и за темите с малък интерес/ маловажни за момента/ да не се пускат във форума, макар и някой от тях биха послужили в даден момент.Не за СПОРТА се пускат теми и се търсят във чуждите форуми, а за попълване теоретично познанията на феновете, който искат да получат точна информация -пък и с пълно инфо, от нас-точно от нашият форум ХОНДА.Защо е нужно да търсиш в Гугъл нещо, което е посочено много точно -кое, как става и т.н.Опита на решенията за проблемите на нашите хонда автомобили , са първо научени-теоретично и после са практикувани.Няма човек , самоук и роден -практикуващ.При мен -всички неща научени от дебелите книги, макар и да ги зная се консултирам с тях за сверка -теоретично -и по този начин било съвет или ремонт на даден агрегат се извършва по-лесно.Не пренебрегвайте това за пускане на теми, интересни за ХОНДА от други -чужди сайтове, те ни са от полза.Мисля ,че съм бил точен в това .А, за анкетата за превода с транслатора, която сте пуснали да ви кажа ,че е безмислено.Всеки ,я ползва в даден момент или търси друг начин за превод.Тя доста помага в даден момент, въпреки в превода да има изкълчени думи.Не ми е ясно, анкета за превод с транслатор сте пуснали -с каква цел.Това явно е упрек към мен, защото мойте теми са посредством нея ли пуснати.Ако, е така линкове ли да се пускат и всеки да се спасява по негов начин за превода.Не си измисляйте фенки и фенове нови идей и да спирате развитието на нашият ХОНДА-форум -не влизайте в големи филми .Всеки фен тук е регистриран и форума му дава възможност да допринесе нещо -новаторства и идей.Това е от мен -дано съм ви убедил в горе написаното.ВСЯКО НОВО НЕЩО ТУК ПРИ НАС СВЪРЗАНО С МАРКАТА Е ОТ ИНТЕРЕС.
За да получиш повече от живота,
дай повече от себе си.