Хаиде честито, що е то АГУ и има ли почва при Хонда :)

АГУ, ГИ и др.

Модератори: AMD, motor1sta

Потребителски аватар
zero
Хонда Гуру
Хонда Гуру
Kapa: Honda CR-V Lancia Ypsilon
Status: Извън линия

Re: Хаиде честито, що е то АГУ и има ли почва при Хонда :)

Мнениеот zero » 05 ное 2011, 17:43

Latest post of the previous page:

master of disaster написа:ох майчице!! колеги четох и четох и реших найнакрай и аз да питам за съвет така ще е найдобре май :)
карам Хонда Акорд 1999год. 1.8 136 кс ...
то се знае че е найдобре да се кара както си е автомобила ама пусти пари за бенз...
сега искам да слагам Г.И до 1200-1300 лв искам да питам кой са найдобрите за тази цена или ако за малко доплащане има подобри и дали да слагам омаслител...
фобос ли брц ли ще стане ли колата по-шумна и колку ще се увеличи разхода в момента е 7 литра извънградско... благодаря ви много предварително ....

По никъв начин не може да сравняваш Фобос с БРЦ все едно е да попиташ сивик или прелюд примерно :) Ако имаш кинти слагаш БРЦ и забравяш, разсхода ще се вдигне коити каже че няма начи те баламосва но не повече от 1,5 2 литра. Омаслител не ти тряяя.

Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!!!.... a вече и на доктори!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Добър майстор е този, след които като си отвориш капака да не познаеш че е пипано ;)

Потребителски аватар
master of disaster
Новак
Новак
Kapa: accord

Мнениеот master of disaster » 05 ное 2011, 20:25

Благодаря много колеги за брзите отговори :bow: както виждам по форумите май найважното е читав майстор и наистина май подоволни са по форумите от БРЦ ....
сега само едно нешто се замислих как да познаем по форумите че много от колегите форумджии не са представители на някой от компаниите за газ и подобни :)

иначе като опция са или София или Плевен

мерси за помоща

Потребителски аватар
necentrovaniq
Хонда Гуру
Хонда Гуру
Kapa: д14а2 & Д13б2 дуал

Мнениеот necentrovaniq » 05 ное 2011, 22:18

Фобос е добра система.
Излиза ок 850 кинта. 1во поколение ти е достатъчно. Омасляване на клапаните не ти треа. Да не караш трабантела. :lol:
Разхода +1л/100 макс. Гаранция- 2 год пълна. Сервиза е в Перник, пича е хондаджия и е яко читав. По София-нз. Инж са шумни, но не се чуват в движение. Разликата във вървежа почти равна на 0.
Ако имаш интерес пиши да ти дам телефон :cool:

Ако един проблем си има решение, значи не е проблем :)
В главата ми има 3ма бръмбари , но са с вишо сите и играят " Каре белот "

Потребителски аватар
RosKo
Новак
Новак
Kapa: Honda Civic '93

Мнениеот RosKo » 13 сеп 2014, 17:24

Може ли да ми дадете акъл? Искам да си сложа газ на хондичката - сивик '93, карбуратор. Никъде не мога да намеря плочка за тази кола! Едни ме посъветваха в такъв случай да сложа долна плочка, други казаха, че не става, щяла да дава голям разход и др. Също ме интерсува как се слага, има ли някакви особености? Нещо ми е трудно да хвана вяра на разните майстори при които я водих, като ги гледам как умно гледат и се почесват разбиращо.... Ще ми се преди да я оставя в нечии сръчни ръце да имам представа и аз. Пък ако знаете някой в Търново който поставя.... ама да е поставял на хонда....

Потребителски аватар
Колето
Новак
Новак
Kapa: Honda D14Z1

Мнениеот Колето » 24 фев 2017, 06:44

Здравейте. Вчера монтирахме мет. Уредба с плочка но прекъснахме дюзите с реле а доколкото разбрах не се правило тска и сега нямам ток на дюзите. Какво може да изгоряло.

Потребителски аватар
Dancho1983
Новак
Новак
Kapa: Honda acord 2004

Мнениеот Dancho1983 » 29 окт 2017, 20:22

Здравейте колеги имам желание да си закупя Хонда акорд 2.4 бензин. Някой казват че не стават за газ други казват че може. Ако някой е наясно ще бъда благодарен да ме светне по въпроса. Благодаря предварително

Върни се в “Алтернативни горива”