Здравейте ,
Монтираха ми ГИ zavoli без ОБД със омаслител на клапаните .Всичко изглежда много грамотно направено ,колата върви добре , но за 40км градско +40 км междуградско (до 90 км. в час )дозаредих 8 литра газ .Друг е проблема , че check engine свети.Два пъти я връщах в сервиза ,изчистват грешките ,на след около няколко запалвания отново светва.Колата е Хонда Джаз 1.2 - 2002. Дали някой е имал същия проблем? След доста четене за газовите уредби се прях на този модел , но не е ясно дали не съм объркал концепцията.Ще бъда благодарен за всяко мнение.
п.п. Исках компютър с ОБД ,но ми обясниха че за този мотор няма смисъл.Възможно ли е да натрупва тази грешка от това , че двата процесора не могат да си комуникират.(Доколкото четох и разбрах ОБД и ОБД2 )
Джаз 1.2 проблем с газова уредба -check engine свети
- georgie
- Новак
- Kapa: Honda Jazz 1.2
- Status: Извън линия
- georgie
- Новак
- Kapa: Honda Jazz 1.2
Re: Джаз 1.2 проблем с газова уредба -check engine свети
Вече всичко е наред , просто заредих от друга газ станция.30 километра след зареждането check engine изгасна.
Ако мога да бъда полезен на някой искам да кажа че Заволи без ОБД се държи супер на Хонда Джаз 2002.След втората донастройка на ГИ с 17 литра изминах 220 км , 50 от които междуградско.Сервизния инженер се оказа специалист.
Ако мога да бъда полезен на някой искам да кажа че Заволи без ОБД се държи супер на Хонда Джаз 2002.След втората донастройка на ГИ с 17 литра изминах 220 км , 50 от които междуградско.Сервизния инженер се оказа специалист.
- rumen_antov
- Новак
- Kapa: honda CR-V
Здравейте!Трябва ми добър сервиз за настройка на газов инжекцион BRC,тъй като имам HONDA CR-V която дава голям разход 14/100 в града.Ще съм благодарен,ако някой даде информация.
- Cinderella
- Moderator
- Kapa: K20A6
- Контакти:
Колега, ако съобщиш и от кой град си, значително ще ни улесниш 

- rumen_antov
- Новак
- Kapa: honda CR-V
- Cinderella
- Moderator
- Kapa: K20A6
- Контакти:
Идеално
Точно за Пловдив мога да ти помогна, защото има много добри майстори, които са проверени лично. Аз също съм с BRC на моя акорд 7ма генерация и съм от Стара Загора, но ходя при тях. Ето къде се намират http://nitoautogas.com/contacts.php

Върни се в “Алтернативни горива”