Ламбда контрол, БГ или Итали?

АГУ, ГИ и др.

Модератори: AMD, motor1sta

Потребителски аватар
bcainto
Новак
Новак
Kapa: Honda CRV
Status: Извън линия

Ламбда контрол, БГ или Итали?

Мнениеот bcainto » 29 юни 2011, 09:46

Мисля да си сложа ламбда контрол и адванс процесор, с надеждата да смъкне малко разхода и да пази мотора от бедна смес, но се чудя дали има разлика между БГ на РУНЕЛ и Италианските, освен като цена. Но адванса със сигурност мисля от Рунел да го взема, че е 35 лв.
ЦРВ-то ми 148 коня, ми дава към 16/100 ГАЗ градско в момента, нормално каране. Ако някои може да даде малко инфо, благодаря предварително.

Потребителски аватар
zero
Хонда Гуру
Хонда Гуру
Kapa: Honda CR-V Lancia Ypsilon

Re: Ламбда контрол, БГ или Итали?

Мнениеот zero » 29 юни 2011, 12:55

Знам че има някво БГ дето е много читаво направено и много добре се адаптира, дали беше тва на Рунел не знам. Маи го беше правил някво момче от рено форума, мисля че с малко ровене в нета ще го откриеш, ако се появи едно приятелче в скаипа ми ще го питам кои точно е производителя в БГ но машинката си струва. Мисля че не е лош варианта и ламбда контрола и адванспроцесора да си ги вземеш от него поне ще се напаснат хубаво. Инак ако намериш Ламбда контрол на Ловато е готин ама е бая кинти има един Воила ли нещо такова беше и тои става ама не е толкова прецизен има по малко стъпки на мотора и по бавно отреагира на сместа.
п.п. Сега се чух с моя човек каза че момчето се казва Румен от рено форума и имало тема за аванспроцесора там, като правя асоциация от името на фирмата и името на човека нищо чудно да е негова :)

Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!!!.... a вече и на доктори!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Добър майстор е този, след които като си отвориш капака да не познаеш че е пипано ;)

Потребителски аватар
zero
Хонда Гуру
Хонда Гуру
Kapa: Honda CR-V Lancia Ypsilon

Мнениеот zero » 29 юни 2011, 14:29

Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!!!.... a вече и на доктори!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Добър майстор е този, след които като си отвориш капака да не познаеш че е пипано ;)

Потребителски аватар
bcainto
Новак
Новак
Kapa: Honda CRV

Мнениеот bcainto » 29 юни 2011, 15:01

Мерси много. Питам основно, какво ЛК да си взема, понеже един приятел каза, че БГ-то са универсални, независимо от модела на колата имарката. То Ловато ясно, че е добро ама ако не се разбира случайно ел. с ЦРВ-то кофти. Иначе доста изчетох и сега ще гледам да се свържа с Румен от форума на Рено да видя той какво ще каже. Адванс задължително ще си сложа, то да се чудиш що не го слагат при инсталацията на газовото ама как да е.

Върни се в “Алтернативни горива”