Читав майстор за Перник

Мнения, отзиви и препоръки

Модератор: Cyrix

Потребителски аватар
necentrovaniq
Хонда Гуру
Хонда Гуру
Kapa: д14а2 & Д13б2 дуал
Status: Извън линия

Читав майстор за Перник

Мнениеот necentrovaniq » 19 мар 2011, 22:38

До всички екипи в Перник и София:
Имам читав майстор, който работи качествено и не взима много пари-по стария принцип на пазарлъка работи. Момчето е на 28-29г. и ни потдържа сите коли/2 хонди, една шкода, едно рено/ и рови по всичкото марка и модел, където го има на пазара на цени без конкуренция :) Работното му време е нормалното извънработно, което е още по-добре. Аз лично от около 3г на друг майстор почти не давам да ми рови по колата.
Ако някой има проблеми с колата ще му кажа координати и ще му дам съвет кой да му продаде читави части и дори ще му асистирам с намиране на гаража на майсторчето. Като техника е слабо, но като умения- нема такъв пич.
п.п.Причината да не давам координати директно е да не му създам проблеми с държавните институций. 8)

Ако един проблем си има решение, значи не е проблем :)
В главата ми има 3ма бръмбари , но са с вишо сите и играят " Каре белот "

Потребителски аватар
Mironcho0
Новак
Новак
Kapa: honda accord 2.2 vtec

Re: Читав майстор за Перник

Мнениеот Mironcho0 » 11 апр 2017, 12:31

Давай адрес, телефон, че съм на зор с прословутите вътрешни карета, пък и време за реглаж на клапаните настана ....

Потребителски аватар
Mironcho0
Новак
Новак
Kapa: honda accord 2.2 vtec

Re: Читав майстор за Перник

Мнениеот Mironcho0 » 09 окт 2017, 16:04

Такааа, намерих един "читав" ауспух-джия, много, ама много хвален, но аз останах не просто недоволен, а с ауспух, пълен със "дрънчащи неща"...
За да не бъда голословен, казвам какво точно е станало (от моя гледна точка разбира се), че да се знае какво ми е недоволството. Та - трябваше да сменям крайното гърне, понеже беше поизгнило и жужеше яко, а и бая вата извадих от него, та купих едно от АВТО-ТАНЕВ (повече няма да им ползвам услугите за гърне, понеже ми го доставиха бая очукано) и от там по препоръки към ул. Михаил Лермонтов 25
линк със снимка-
http://www.img-share.eu/f/images/428/Un ... qlyGGb.jpg

там човека беше наистина учтив, но след като ми вдигна колата, усети лек мирис на бензин и забеляза, че от тръбата за бензина има сълзене и се отказа да реже и заварява (по разбираеми причини естествено, въпреки, че точно пред два дни рязаха и запояваха ауспуха, за да го закърпят, да изкара ден-два). От там ми каза, първо да си оправя проблема и след това да се върна при него, НО настоя, да оставя ауспуха при него (тетука вече грешката си беше моя, но нали се доверих) ... та минах аз през 2-3 майстори и казаха, че няма проблеми нито да се реже, нито да се заварява, но ако има притеснение, просто да се сложи един мокър парцал само там. Та от всеки един майстор, се връщах при него и той отново не искаше да завари ауспуха. Обади се на човека, който му поддържа колата и аз от там на нов майстор, но след като чух, че трябва да се сменят "хиляди" тръби и тръбички (образно казано), се отказах от цялата галимация и реших, да си пусна колата за продажба ... върнах се при ауспухджията и казах, че няма да се занимавам с колата и си взех ауспуха. До тука добре, НО - след като се прибрах, извадих ауспуха от багажника и О НЕБЕСА - МИ ТОЙ ДРЪНЧЕШЕ ПРИ ВСЯКО ПОМЕСТВАНЕ - знаете как е, като ти сипят пясък в ауспуха и няма махане .... направо побеснях, обадих му се и го питах какво е правил, а той каза, че абсолютно нищо, така си е бил, откакто съм го бил купил .... ужас...
Та така, аз съм може би единствения недоволен от този майстор - да си имам и късмета...
Иначе после отидох в един сервиз за газови, където на времето слагаха и ауспуси и човека видя проблема, каза, че не е нищо особенно или страшно, махна старото гърне и сложи новото и тетака, ся си житкам и си спомням защо като отидеш някъде и решат да те върнат, да не си оставяш частите....

Върни се в “Сервизи”