Мнения за сервиз Омбре
Модератор: Cyrix
- men4e
- Moderator
- Kapa: Accord F20Z1
- Контакти:
- Status: Извън линия
- men4e
- Moderator
- Контакти:
Re: Мнения за сервиз Омбре
necentrovaniq написа:Добре,а едно мнение може ли?
Мисля,че колкото и да разбират и да работят добре,се правят на прекалено заети/или са в същност/.За мен не нормално да ми пишат час за след 3 дни Също мисля,че са им прекалено високи цените-130 кинта за работа по смяна на ангренажен ремък,ролка и водна помпа на англичанка 96та ми се струва мааалко височка тая цена.Нормалната е ок 70-80кинта
п.п.Лично мнение,може и да са много профи там,но на тея цени няма да сам им клиент.
Ако предценят модовете могат ми изтрият мнението
- men4e
- Moderator
- Контакти:
Ombre написа:Нецентрования,
Благодаря Ти за мнението в темата,но искам да внеса малко яснота по въпроса с записването за ремонт.
Графика ни се движи 7-10 дни предварително записване.(капацитета ни е 9-10 коли на ден).Запознат съм със случая и даже го сметнахме за спешен и за това те включихме в графика по-рано.
Не искам да звуча нескромно(не съм такъв),но подобен ремонт отнема повечко време и няма как да те вместим м/у другите.
Ние ремонтираме само HONDA и не страдаме от липса на работа.(да не говорим ,че вече е правен опит за отстраняване на твоя проблем в друг сервиз НЕуспешно,което ме кара да обърна специално внимание заради евентуални усложнения).
Поздрави.
- men4e
- Moderator
- Контакти:
necentrovaniq написа:Благодаря за отговора.Радвам се,че не страдате от липса на работа.Просто явно не съм свикнал да използвам сервизи с подобна натовареност.Тук при нас като се обадиш и до няколко часа,евентуално следващата сутрин си на в клетката.
Осъзнавам,че сте с малко по-високи цени заради необходимостта от специализирано оборудване/което е бая лев/ и всеизвестният на всички ни начин да се задържат качествените работници/пак с лев/.
Проблема беше прекомерно натегнат болт от един лумпен/буквално/.Отвихме го с гайковерт на риск от късане(4та степен).
Осъзнавам,че сте високо квалифициран сервиз,дано не се наложи да ви ползвам за сериозни ремонти.С леките и сам се справям
поздрави
- doctor
- Moderator
- Kapa: заготовка за чук и crx
Ходих там преди 3 години. Колата ми се прави от 10,00 сутринта до 00,30 през ноща. Ремонта беше доста качествен благодарение на Емо 1net и Djonyboy който смея да твърдя са едни от най-добрите механици в областа си, други такива не бях виждал до тогава. От цената също бях доволен. Не мога да си кривя мнението доволен останах. Поздрави.
- bartek
- Новак
- Kapa: civic 6 gen. 1.4
Много съм доволен от сервиза на Омбре, когато и да съм отишъл там не са ме върнали, ремонта е бил на ниво и на супер цена. Да не забравя да спомена, че там винаги можеш да получиш консултация без някой да ти се прави на интересен.
- mom4i74
- Начинаещ Хонда Фен
- Kapa: Rover600 F18A3 98
И аз сьм доволен от сервиза на Омбре. Преди 3 години ми сменя ангренажите. Оставих я сутринта и кьм 14:00 беше готова. Скоро пак ще се сменят и ще е там:) И на мен ми взеха 130 лв но мисля че е нормално за такьв квалифициран сервиз като техния. Поне можеш спокойно да си оставиш колата в сигурни рьце.
- novev
- Новак
- Kapa: Accord 2.0 ;16V-1994
Познавам Сашо/Омбре/ от доста време и мога да кажа само хубави неща за сервиза и начина им на работа! Никога не съм бил връщан и разиграван за цена или време на работа! Вярно е,че цените на труд не са тези,които бяха преди време,но това е глобално явление навсякъде. Всеки има право на избор-евтини сервизи и пишман майстори-колкото искаш! Поздрави на екипа
- joromaistora
- Новак
- Kapa: honda akord f20z1
най добрите маистори на хонда.да продалжават все така да помагат и да радват клиентите си с перфектно обслужване.
- dan4060
- Хонда Гуру
- Kapa: Honda Accord
Колеги, чувал съм добри отзиви за упоменатия сервиз, Омбре.Работят точно и коректно.Преди месец, един фен го изпратих в този сервиз и проблемите му бяха решени безутказно.Поеха го, веднага и без записвания .За цените ,съвсем нормално.Радвам се, че съществуват подобни сервизи и толкова компетентни .А, такива са доста малко.Друго е да искаш да го направиш , но друго е да можеш качественно и точно.
За да получиш повече от живота,
дай повече от себе си.
дай повече от себе си.