Latest post of the previous page:
Колеги, чувал съм добри отзиви за упоменатия сервиз, Омбре.Работят точно и коректно.Преди месец, един фен го изпратих в този сервиз и проблемите му бяха решени безутказно.Поеха го, веднага и без записвания .За цените ,съвсем нормално.Радвам се, че съществуват подобни сервизи и толкова компетентни .А, такива са доста малко.Друго е да искаш да го направиш , но друго е да можеш качественно и точно.Мнения за сервиз Омбре
Модератор: Cyrix
- dan4060
- Хонда Гуру
- Kapa: Honda Accord
- Status: Извън линия
- fly-boy
- Новак
- Kapa: Honda Civic
Re: Мнения за сервиз Омбре
Няколко пъти съм ползвал услугите им.Момчетата си разбират от работата.Не работят чак толкова скъпо просто ние получаваме ниски заплати
.Качеството винаги струва скъпо.Че са претоварени това е факт дори веднаж ме претупаха защото нямах час но аз съм си виновен.Беше ми светнал чека за въздушните възглавници. Ходих първо в друг сервиз защото ми беше наблизо но там оправяха само мерцедеси и неможаха да помогнат.След това набързо прескочих при Омбре.Той ме посрешна и като разбра че съм ходил другаде ми каза че сами изгорили компа на srs-а без да я закача никъде.Каза че нов комп. струва около 600 лева , аз казах добре и си тръгнах.След като компа. на srs-а е изгорял реших и аз да се пробвам да изчистя грешката както пише в мануала.И след две минути оправих нещата и си спестих 600 лева само с един кламер.Бях готов да платя но не тази цена.След този случай ходя вече в Юби ко въпреки че пак повтарям сервиза на Омбре са номер едно.
Всеки греши

- maximalnia
- Новак
- Kapa: ATR
Не знам за сервиза, чувал съм тук там по нещо, но от писанията 130 кинта за смяна на ремъци и водна помпа
. Тези хора колкото и да са квалифицирани трябва и да мислят трезво

- B747
- Новак
- Kapa: kapa
Чудесно е, че се виждат повечето положителни мнения.
До сега не ми се е налагало да ползват сервиз, освен за смяна на ангренаж.
Да не се и налага, но е хубаво да се знае( аз да зная), кой е този Омбре, освен очевидното, че се казва Сашо и е добър хондаджия
Къде е сервизът му, контакти някакви, нещо?
Във всеки 3-4 пост или отговор тук се споменява неговото име, но никъде не се упоменава къде е, кой е и т.н.?
Благодаря.
До сега не ми се е налагало да ползват сервиз, освен за смяна на ангренаж.
Да не се и налага, но е хубаво да се знае( аз да зная), кой е този Омбре, освен очевидното, че се казва Сашо и е добър хондаджия

Къде е сервизът му, контакти някакви, нещо?
Във всеки 3-4 пост или отговор тук се споменява неговото име, но никъде не се упоменава къде е, кой е и т.н.?
Благодаря.
- VIKTOR
- Новак
- Kapa: @@@@
Имам проблем с ХОДА СИВИК 1,7 Дизел производство 2003 годи /англичанка /
Как мога да се свържа с представител на сервиза , да обясна проблема и евентуално се договоря за време за ремонт
От провинцията съм гр Стамболийски близо до Пловдив GSM 0896833502 Виктор
Как мога да се свържа с представител на сервиза , да обясна проблема и евентуално се договоря за време за ремонт
От провинцията съм гр Стамболийски близо до Пловдив GSM 0896833502 Виктор
- AAAARGHHH
- Новак
- Kapa: Accord F20B5
Имиджа на този сервиз е абсолютно пресилен. Не ходете в ОМБРЕ !!!
1. Ще ви Одерат с цените на частите
2. Ще ви одерат с цените на услугите .
3. Няма ценоразпис (ценоразписа е според буцата в джоба ви)
4. Не се надявайте на касова бележка
5. Не се надявайте на протокол за извършените ремонти
6. Можете да забравите за гаранция на поставените от тях части.
7. Може да се надявате да ви сложат оригинални части .
8. Можете да забравите за рекламация , при неуспешно или некачествено извършена услуга.
9. Ако ви усетят , че не разбирате тогава просто ми е жал какво ще ви се случи и как ще ви ограбят с усмивка.
За мен тези хора там са абсолютно , тотално некоректни.
Карам Хонди от близо 10 години. И двата пъти, когато съм ходил в този сервиз с елементарни проблеми по колата
съм си плащал за да си остана с проблеми. Върха на всичко беше преди броени дни.. Апелирам всеки един
от вас останал със здрав разум .. Не ходете там !!!! Има много алтернативи в София от които, ще спестите пари.
1. Ще ви Одерат с цените на частите
2. Ще ви одерат с цените на услугите .
3. Няма ценоразпис (ценоразписа е според буцата в джоба ви)
4. Не се надявайте на касова бележка
5. Не се надявайте на протокол за извършените ремонти
6. Можете да забравите за гаранция на поставените от тях части.
7. Може да се надявате да ви сложат оригинални части .
8. Можете да забравите за рекламация , при неуспешно или некачествено извършена услуга.
9. Ако ви усетят , че не разбирате тогава просто ми е жал какво ще ви се случи и как ще ви ограбят с усмивка.
За мен тези хора там са абсолютно , тотално некоректни.
Карам Хонди от близо 10 години. И двата пъти, когато съм ходил в този сервиз с елементарни проблеми по колата
съм си плащал за да си остана с проблеми. Върха на всичко беше преди броени дни.. Апелирам всеки един
от вас останал със здрав разум .. Не ходете там !!!! Има много алтернативи в София от които, ще спестите пари.
- B747
- Новак
- Kapa: kapa
- Simoqniova
- Новак
- Kapa: Honda civic
Колеги карам хонда сивик 7 генерация и както знаете имат проблем с рейката правиха ми я мошениците жизет в младост 1 и сега пак си клопа може ли да ми кажете къде се намира сервиза на Омбре и някъкав адрес мерси