4-та генерация от Русе

Модератор: doctor

Потребителски аватар
kokolin000
Напреднал Хондажия
Напреднал Хондажия
Мнения: 76
Регистриран на: 10 юни 2012, 08:00
Kapa: японка
Status: Извън линия

Re: 4-та генерация от Русе

Мнениеот kokolin000 » 25 яну 2013, 14:19

Latest post of the previous page:

Вече имаме д15мини ме след ребилд с генерация и чип на комп PW0 жълто кони с червени ФК пружини :)))



Потребителски аватар
Hondю
Administrator
Administrator
Мнения: 382
Регистриран на: 05 ное 2010, 16:55
Kapa: 4G.
Местоположение: Габрово
Status: Извън линия

Re: 4-та генерация от Русе

Мнениеот Hondю » 25 яну 2013, 15:03

Поздравления за миними -то и за конито, но тези ФК пружини ги махай щото са по меки и от стоковите и не стават за писта.
Даже сигурно са моите старите тези пружини, ако ги е купил от колежката Мария Илиева, която ги купи от мен :).


Colin McRae :"Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers."

www.HONDA-BULGARIA.com

Потребителски аватар
kokolin000
Напреднал Хондажия
Напреднал Хондажия
Мнения: 76
Регистриран на: 10 юни 2012, 08:00
Kapa: японка
Status: Извън линия

Re: 4-та генерация от Русе

Мнениеот kokolin000 » 25 яну 2013, 15:36

еми много вероятно са твоите , ще пробвам как е с тях и как със стокови и ще пиша .



Потребителски аватар
motor1sta
Moderator
Moderator
Мнения: 887
Регистриран на: 29 апр 2011, 11:07
Kapa: 4G D15Bzle (ED6)
Status: Извън линия

Re: 4-та генерация от Русе

Мнениеот motor1sta » 25 яну 2013, 17:26

по-добре не пробвай с тях ако после не ти се сменя конито ....



Потребителски аватар
kokolin000
Напреднал Хондажия
Напреднал Хондажия
Мнения: 76
Регистриран на: 10 юни 2012, 08:00
Kapa: японка
Status: Извън линия

Re: 4-та генерация от Русе

Мнениеот kokolin000 » 25 яну 2013, 18:51

направо да слагам стоковите пружини на конито ? Недеите така че снощи 400 км навъртях и сега ме вкарахте в размисли да не съм го преебал



Потребителски аватар
motor1sta
Moderator
Moderator
Мнения: 887
Регистриран на: 29 апр 2011, 11:07
Kapa: 4G D15Bzle (ED6)
Status: Извън линия

Re: 4-та генерация от Русе

Мнениеот motor1sta » 25 яну 2013, 19:03

Ако не шариш през дупки и бабуни няма да се скапе. Ама в противен случай става гадно, особено ако не си сложил тампоните на стержена . Ако са стокови тампоните издържат няколко удара и след това стават на прах ;)



Потребителски аватар
kokolin000
Напреднал Хондажия
Напреднал Хондажия
Мнения: 76
Регистриран на: 10 юни 2012, 08:00
Kapa: японка
Status: Извън линия

Re: 4-та генерация от Русе

Мнениеот kokolin000 » 28 яну 2013, 19:27

днеска с какво се занимавах :)))

DSC_0464.jpg
DSC_0464.jpg (597.6 KиБ) Видяна 1504 пъти
DSC_0464.jpg
DSC_0464.jpg (597.6 KиБ) Видяна 1504 пъти



двигателя е вече вън , Обаче изникна един проблем , сутринта на минус 10 градуса запали с доста мъки , смесите богатеят , идеи как да оправя това . Като е по топличко няма проблем пали си обаче в студа .....



Потребителски аватар
kokolin000
Напреднал Хондажия
Напреднал Хондажия
Мнения: 76
Регистриран на: 10 юни 2012, 08:00
Kapa: японка
Status: Извън линия

Re: 4-та генерация от Русе

Мнениеот kokolin000 » 30 яну 2013, 13:31

Вече монтиран в черната стрела , запали от раз . тая сутрин също . Много ме кефи как върви нещо страшно е , даже снощи премерих едно бмв е46 320 д с 175 коня на 1500 кг , грозна гледка се получи за него :)



Потребителски аватар
Hondю
Administrator
Administrator
Мнения: 382
Регистриран на: 05 ное 2010, 16:55
Kapa: 4G.
Местоположение: Габрово
Status: Извън линия

Re: 4-та генерация от Русе

Мнениеот Hondю » 30 яну 2013, 15:06

Д15 рулззз :) :)


Colin McRae :"Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers."

www.HONDA-BULGARIA.com

Потребителски аватар
kokolin000
Напреднал Хондажия
Напреднал Хондажия
Мнения: 76
Регистриран на: 10 юни 2012, 08:00
Kapa: японка
Status: Извън линия

Re: 4-та генерация от Русе

Мнениеот kokolin000 » 31 яну 2013, 08:04

Някои преправял ли е инсталация да каже как се редят кабелите на пиновете . Аз съм с комп pw0 и това което направих е
28 и 29 се местят на 15 и 16 на тяхно място се пускат два допълнителни кабела не обърнах внимание за какво са
на бялата голяма букса се прекъсват три кабела и се връзват инжекторите и витека . Издирва се кабел които прави мост между двете букси че там оплетох конците .
Също така ми дава грешки
2 O2B - Oxygen sensor #2( кои сензор е това по точно )
4 CKP - crank position sensor
17 VSS - speed sensor ( наистина не ми бачка километража , не можах да сложа жилото както трябва )
22 VTEC pressure valve ( това предполагам е от липсващия мост )
не мога да усетя витека дали включва но добре си върви колицата , които има идеи да пише и да чистя грешки



Потребителски аватар
motor1sta
Moderator
Moderator
Мнения: 887
Регистриран на: 29 апр 2011, 11:07
Kapa: 4G D15Bzle (ED6)
Status: Извън линия

Re: 4-та генерация от Русе

Мнениеот motor1sta » 31 яну 2013, 10:13

http://www.swapshopracing.com/contents/en-us/d603.html


Дерзай :D

Надали е включвал Втека , при положение че ти бичи грешка за налягането. С по-голям мъртвец нямаше ли с кой да се пуснеш :rofl:




Върни се в “Силов тунинг”

Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост