Ето какво стана с моята Д15бзле след гостуването ми в Габрово преди няколко дена:

- honda 1.jpg (119.95 KиБ) Видяна 5522 пъти

- honda 1.jpg (119.95 KиБ) Видяна 5522 пъти
Няма да изпадам в подробности но като цяло съм много доволен и доста изненадан от резултата , да си призная не очаквах тая кола да живне така....
За МАЙСТОРА , то се знае кой е,кво прави не знам аз само се пречках и разтягах локуми с Бай Иван ,дали имаше и 2-3 часа не знам,но колата сякаш излезе наново от Сузука , искам да кажа ,че запали от първия път без проблем....нямаше го и досадното чукане от 2-те дюзи,мотора замърка ,па и колата доста олекна,те тва никога няма да го забравя:"Няма да се плашиш , сега като почна и доста неща ще изхвърля , ама те и без това не ти трябват"...Па кат тръгнахме да я пробваме , тя нема спиране, тоя обортомер кат зе да оди на 8к, аз ептен онемях....Колегите с д15-ки въобще да не замислят ами да махат тия монота и да си слагат една пълна игла,та да разберат че карата Хонди , резулата е на лице както в ниски (няма хълцане , няма замисляне )така и във високите(доста по голяма тяга и то осезаема).....Знам че за доста хора това е нищо....но за мен си беше изживяване, па и все от някаде трябва да се
почне.....
Надявам се скоро пак да имам възможност да погостувам, ама тоя път обличам дебелите дрехи, че Еййййй голям студ там да знаете.....
Поздрави на всички.........