В другия форум има тема за Стара Загора,но нищо не пречи да направим и в този. Колко колеги има от Зарата в този форум?Ако желаете може да организираме срещичка на някое кафенце близо до паркинг(примерно Лас Вегас или Шатрата в кучешката),да се запознаем и да си полафим
Мислех си да пускам тема за Зарата, но Стан ме изпревари А за срещата, аз така или иначе всяка вечер съм на кафе на Лас Вегас , бройте ме. Милен (който не е член на форума, но си е хонда-маниак от класа) също е с нас с неговия Civic VTI и евентуално приятелката му с Honda Jazz. Дотук 4ма и Сие
Остава само да измислим кой ден и час ще е най-удобно да се събираме. Какво ще кажете за неделя, към 15:00 часа?
Аз пък предлагам срещите да се застъпват и с другите. Така ще се събираме повечко народ, т.е. неделя от 16:00 да кажем на някой паркинг пред заведение. Такива има и в кучешката и на Техномаркет. Може да променим и мястото в другата тема за да са на едно и също
dominiko написа:Може ли когато почивам събота и неделя( това е през 2 месеца) да идвам и аз на среща .
Дом не може ли а е задължително най-малко през 2 месеца да ни посещаваш,за да може да ти издействаме гражданство А иначе наистина може да уеднаквим часа и мястото от двете теми,за да съберем повече фенове.Не мисля,че членството в различни форуми ще е причина за разделение.
Разбира се, че ще те приемем! Добре си ни дошъл! Чакаме те на срещата тази неделя- в 16:00 часа на паркинга пред Лас Вегас Увеличаваме се застрашително заралийската група