Взаимствано леко от друго място и не е много за хвалене, но който желае може да публикува в тази тема неща които не са издържели по Хондата му.
Да започна първо аз с едни лагерчета и биели дето не успяха да издържат:
... и коляновия вал
Малко по-старо преживяване с един съединител:
... to be continued!
Слаб материал
Модератори: linejka, Cinderella
- Draik
- Moderator
- Kapa: Civic D16Y3
- Status: Извън линия
- plevelcho
- Потенциален Хонда Маниак
- Kapa: CRX & LEGEND
- motor1sta
- Moderator
- Kapa: 4G D15Bzle (ED6)
Re: Слаб материал
Задна на Шатъл. Колата е "леко" системно тормозена на задна и карана с ДИФЕРЕНЦИАЛНО МАСЛО ...........
- motor1sta
- Moderator
- fenabg
- Напреднал Хондажия
- Kapa: tri hondi
- Gaze.bg
- Хонда Гуру
- Kapa: Black Civic Coupe EJ2
Дори и нов крик да е при неправилна експлоатация се получава следното:
Добре че имам още един, че на този вече не може да му се разчита много.
Добре че имам още един, че на този вече не може да му се разчита много.
- motor1sta
- Moderator
Понеже все качваме снимки как сме си счупели колите / частите , днеска останах доста приятно очарован. Ето и доказателството, че в повечето случай "грозната снимка" идва след намесата на "майстор" , а не от слабия материал. Следните снимки ги направих преди малко докато се занимавах с поредната простотия или както е вървежно сега - "проект"
Та ровя си аз из стария ми блок (който беше откарал доста време в "мазата") , защото като знам какво е преживял очаквах всичко да е за в коша, ама викам да видя как са легарите и коляновия вал
Та сега ще кажете какво толкова е видял тоя двигател, като изглежда перфе вала: дране, дране, дране, 2 години по пистите, дране дране,дране, дране (не по пистите) И за капак на всичко на миналогодишния Японски след проблем в гарнитурата на главата се наложи да карам така: старта се дава , а стрелката на температурата сочи че и преминава червената белязка надпреварата започва и колата се държи само на прекъсвач (8200об/мин) , а стрелката все така в червеното цели 3 обиколки на стандартната конфигурация на Калояново . След моето недоумение как тоя двигател не блокира реших да покарам и на драга пък току виж е гръмнал най-накрая ........ ами не ... не се предаде до последно (малко след това го смених).
Лагерите бяха TAIHO , доста оплювани .... от доста хора ..... от доста време все такива слагам и явно проблема не е в лагерите
п.п. Вала бе замерен и цялостното му износване е 1 стотна .... изтормозен двигател на 260 000км Допуска е 2 стотни.
Та ровя си аз из стария ми блок (който беше откарал доста време в "мазата") , защото като знам какво е преживял очаквах всичко да е за в коша, ама викам да видя как са легарите и коляновия вал
Та сега ще кажете какво толкова е видял тоя двигател, като изглежда перфе вала: дране, дране, дране, 2 години по пистите, дране дране,дране, дране (не по пистите) И за капак на всичко на миналогодишния Японски след проблем в гарнитурата на главата се наложи да карам така: старта се дава , а стрелката на температурата сочи че и преминава червената белязка надпреварата започва и колата се държи само на прекъсвач (8200об/мин) , а стрелката все така в червеното цели 3 обиколки на стандартната конфигурация на Калояново . След моето недоумение как тоя двигател не блокира реших да покарам и на драга пък току виж е гръмнал най-накрая ........ ами не ... не се предаде до последно (малко след това го смених).
Лагерите бяха TAIHO , доста оплювани .... от доста хора ..... от доста време все такива слагам и явно проблема не е в лагерите
п.п. Вала бе замерен и цялостното му износване е 1 стотна .... изтормозен двигател на 260 000км Допуска е 2 стотни.
- AMD
- Moderator
- Kapa: 5ген. Сивик B16А2
- AMD
- Moderator
- AMD
- Moderator