ВАЖНО !!! НЕКА ПОМОГНЕМ !!!

Добре Дошли във Форума на Българският Хонда Фен Клуб!
Тук Можете да предложите вашата идея, да отправите критика към администраторите или каквото се сетите още свързано с форума!

Модератори: linejka, Cinderella

Потребителски аватар
Maverick
Напреднал Хондажия
Напреднал Хондажия
Kapa: civic 6th gen
Status: Извън линия

ВАЖНО !!! НЕКА ПОМОГНЕМ !!!

Мнениеот Maverick » 27 май 2013, 18:25

http://clubalfaromeo.com/forum/showthre ... 90&page=10
Изчетох и следя цялата тема !
Моля който с каквото може да помогне !!! ;(

Изображение

Потребителски аватар
Hondю
Administrator
Administrator
Kapa: 4G.

Re: ВАЖНО !!! НЕКА ПОМОГНЕМ !!!

Мнениеот Hondю » 28 май 2013, 15:17

Преведох известна сума.

Тази история направо ме потресе.

Колега, понеже нямам регистрация в Алфа форума, моля те предай на бащата моята искрена подкрепа и надежда,че всичко ще приключи успешно и детенцето ще оздравее скоро.

Colin McRae :"Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers."

www.HONDA-BULGARIA.com

Потребителски аватар
Cinderella
Moderator
Moderator
Kapa: K20A6
Контакти:

Мнениеот Cinderella » 28 май 2013, 20:45

Утре отивам и аз до банката, за съжаление днес бях цял ден извън града по неприятен повод :(
Стискам палци на малкия юнак да оздравее! В такива моменти е много важна подкрепата, браво на колегите от Алфа форума. Времената са тежки, но ако всеки помогне с мъничко поне....

P.S. Готово, и аз пратих малко парички днес.

There is no second chance to make a first impression Изображение

Потребителски аватар
dominiko
Moderator
Moderator
Kapa: civic ej9
Контакти:

Мнениеот dominiko » 29 май 2013, 18:26

Ето го моето предложение - предлагам скоростната си кутия за 200лв (м2ф5) и който я купи дарявам 100лв , бих желал цялата сума, но съм в такъв период, че просто това са ми възможностите, а имам желание да помогна...

krasi-mir : "п.п.Дом е като шоп, нищо, че е от Шумен - "И сами да съм на пато, па, че се гоним!"
Изображение

Потребителски аватар
Cinderella
Moderator
Moderator
Контакти:

Мнениеот Cinderella » 29 юни 2013, 21:29

Ето и тук статия за детенцето http://www.blitz.bg/article/34807

Потребителски аватар
dominiko
Moderator
Moderator
Контакти:

Мнениеот dominiko » 03 юли 2013, 12:28

Смукателя е купен и цялата сума(която не е нищо особено) замина по сметката на Марти, това са ни възможностите на тоя етап .......

krasi-mir : "п.п.Дом е като шоп, нищо, че е от Шумен - "И сами да съм на пато, па, че се гоним!"
Изображение

Потребителски аватар
dominiko
Moderator
Moderator
Контакти:

Мнениеот dominiko » 01 сеп 2013, 19:07

Ха май нещо се осраха http://clubalfaromeo.com/forum/showthre ... 90&page=32 - прочетете да разберете. Мисля да не пращам повече .
Ето един пост от бащата
За последно
Не знам от къде да започна.
Първо ще се обърна към всички вас,хората който ни помогнаха.
Разбрах,че има хиляди човека готови да помогнат на изпаднали в беда като нас.ИСКАМ ДА ВИ КАЗА,ЧЕ ВСИЧКО НАПРАВЕНО И ГОТОВНОСТТА ДА ПОМОГНЕТЕ ВИ ПРАВИ ЧЕСТ.НЕ СЕ СЪРДЯ НА АБСОЛЮТНО НИКОЙ,А НАПРОТИВ ЗА МЕНЕ Е ЧЕСТ ДА ЗНАМ,ЧЕ ИМА ТАКИВА ХОРА КАТО ВАС,ГОТОВИ ДА ПОМОГНАТ И ЧАСТ ОТ ТЯХ ДА ПОЗНАВАМ.ВСИЧКИТЕ ПОХАРЧЕНИ ПАРИ ОТ МЕНЕ СА БИЛИ ПОХАРЧЕНИ САМО И ЕДИНСТВЕНО В ИМЕТО НА ДЕЦАТА МИ ,ТОВА ГО КАЗВАМ С РЪКА НА ВСЕ ОЩЕ ТУПТЯЩОТО МИ СЪРЦЕ.НЕ СЪМ КОМАРДЖИЯ,НЕ СЪМ ХОДИЛ НА ПОЧИВКА,НЕ СЪМ И НАРКОМАН.НЕ СЕ СЪРДЯ НА НИКОЙ ЗА НИЩО,САМО ИСКАМ ДА ВИ БЛАГОДАРЯ ЗА ВСИЧКО КОЕТО НАПРАВИХТЕ ЗА НАС И ДА ВИ КАЖА:ХОРА НЕ ГУБЕТЕ ВЯРА...ПОМАГАЙТЕ НА ДЕЧИЦАТА...ТЕ СЕ НУЖДАЯТ ОТ ВАС.БЛАГОДАРЯ ВИ ЗА ВСИЧКО.

КЪМ КАТЯ
МАЦО,ЗНАМ,ЧЕ ДОКАТО ЧЕТЕШ ЩЕ ИЗПАДНЕШ В ШОК,НО ПРОСТО ТЕ МОЛЯ ДА МИ ПРОСТИШ,ЧЕ В ТОЗИ МНОГО ТЕЖЪК МОМЕНТ ВИ ИЗОСТАВЯМ,ЗНАМ,ЧЕ ТИ ВИНАГИ СИ БИЛА МНОГО ПО-СИЛНА ОТ МЕН И СЪЩО ТАКА ЗНАМ,ЧЕ ЩЕ СЕ ПРЕБОРИШ С ЦЯЛАТА СИ МЪКА И ЩЕ УСПЕЕШ.
АЗ НЕ МОГА ДА ИЗДЪРЖА НА ЦЯЛОТО ТОВА НАПРЕЖЕНИЕ,НЯМАМ СИЛИ ДА ГЛЕДАМ КАК ДЕТЕТО МИ АГОНИЗИРА И ДАЛИ НА СЛЕДВАЩИЯТ ДЕН ЩЕ Е ЖИВО,НЯМА КАК ДА ГО ПРЕЖИВЕЯ.СЪЩО ТАКА МИСЛЯ,ЧЕ ВИНАГИ РОДИТЕЛЯ ТРЯБВА ДА УМРЕ ПРЕДИ ДЕТЕТО СИ.ПИША ВСИЧКО ТОВА И РЕВА,ЗАЩОТО ВИНАГИ СЪМ СИ ПРЕДСТАВЯЛ СЪВСЕМ РАЗЛИЧНО БЪДЕЩЕ.....КАК ВСИЧКО Е НАРЕД,ДЕЦАТА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ ,КАК СИ ТИЧАМЕ И ИГРАЕМ НА ПОЛЯНКАТА НА СЕЛО.....НО ЯВНО НЯМА ДА СТАНЕ.
МАЦО,МНОГО ТЕ ОБИЧАМ И ВИНАГИ СЪМ ТЕ ОБИЧАЛ.
КЪДЕТО И ДА ОТИДА ТРЯБВА ДА ЗНАЕШ,ЧЕ ЩЕ СЪМ ДО ВАС И ЩЕ ВИ ПАЗЯ,САМО НЕДЕЙ И ТИ ДА СЕ ОТКАЗВАШ.....ЖИВЕЙ ЗАРАДИ ДЕЦАТА,ТЕ СИ НЯМАТ ДРУГ.
НА МАРТИНКАТА,НА МОЕТО СИЛНО ВОЙНИЧЕ МУ ОБЕЩАХ УТРЕ ДА ДОЙДА И ДА СИ ИГРАЕМЕ.......МОЛЯ ТЕ,ИЗЛЪЖИ ГО НЕЩО.....КАЖИ МУ,ЧЕ СЪМ ОТИШЪЛ ДА РАБОТЯ В ЧУЖБИНА,ЗАЩОТО ТО НЯМА ДА ГО ПРЕЖИВЕЕ...И СЛЕД ВРЕМЕ МУ КАЖИ,ЧЕ ИСКРЕНО СЪЖАЛЯВАМ И ЧЕ МНОГО СЪМ ГО ОБИЧАЛ.
ЗА ИВЧО....РАДВАХ МУ СЕ САМО ГОДИНКА И ЕДИНАДЕСЕТ МЕСЕЦА.ЗА СЪЖАЛЕНИЕ НЯМА ДА ПРИСЪСТВАМ НА ВТОРИЯ МУ РОЖДЕН ДЕН.....КОГАТО ПОРАСНЕ НА ТАТИ ДИВЧОТО ПРОСТО МУ ОБЯСНИ КОЛКО МНОГО СЪМ ГО ОБИЧАЛ.

КАТЕ,МАРТИ И ИВЧО- ЛЮБОВТА МИ КЪМ ВАС Е БЕЗГРАНИЧНА.....ОБИЧАМ ВИ.
ИСКРЕНО СЕ НАДЯВАМ МАРТЕНЦЕТО ДА СЕ ОПРАВИ И ИВЧО ДА Е ДОБРЕ И ДА ИЗРАСНАТ ГОЛЕМИ И СИЛНИ МЪЖЕ.В ПОСЛЕДНИТЕ СИ МИГОВЕ СИ МИСЛЯ ЗА ВАС И ДА Е ГОСПОД С ВАС И ДА ВИ ПОМАГА.
СБОГОМ И МНОГО ВИ ОБИЧАМ.ЩЕ УМРА НА МАРТИНЧЕТО В СТАЯТА.МОЛЯ САМО НЯКОЙ ДА ПРЕГЪРНЕ КАТЯ И ДА ЦЕЛУНЕ ДЕЦАТА ОТ МЕНЕ.С ПОСЛЕДНИ СИЛИ ЩЕ НАТИСНА БУТОНА ЗА ДА НЯМА ВРЕМЕ ДА РЕАГИРАТЕ.ИЗВИНЯВАМ СЕ НА ВСИЧКИ И МИ ПРОСТЕТЕ.
ЗАТВАРЯМ СИ ОЧИТЕ И СЕ НАДЯВАМ ПОВЕЧЕ ДА НЕ ГИ ОТВАРЯМ....
:killme: - дали? Нещо не ми харесва тая работа.

Изображение

Потребителски аватар
Cinderella
Moderator
Moderator
Контакти:

Мнениеот Cinderella » 01 сеп 2013, 23:48

Дом, аз също следя темата и направо нямам думи :( За съжаление доста хора са скептични към даренията именно заради такива ситуации. Но в крайна сметка детенцето няма никаква вина, дано да се пребори с коварната болест.

Върни се в “Honda Фен България”