Що е то форумен трол?

Добре Дошли във Форума на Българският Хонда Фен Клуб!
Тук Можете да предложите вашата идея, да отправите критика към администраторите или каквото се сетите още свързано с форума!

Модератори: linejka, Cinderella

Потребителски аватар
Майната
Напреднал Хондажия
Напреднал Хондажия
Контакти:
Status: Извън линия

Re: Що е то форумен трол?

Мнениеот Майната » 26 авг 2011, 11:31

Latest post of the previous page:

Ооо, Дом? Ама аз нито те напъвам, нито се карам бе брат! Голеема грешка! Аз си правя та'ак с приятели и се бъзикам, при това не ми дреме колко благодарности или уорна някой си ми слага за нещо си...... Аз съм си винаги готов за барбекю или майтапи, пък който иска нека се взима прекалено на сериозно. :biri:
А от размяна нямам нужда братле - твоето място тук ми го предлагаха още преди ти да го заемеш...........ама не щааааааа :mm:

Потребителски аватар
dominiko
Moderator
Moderator
Kapa: civic ej9
Контакти:

Мнениеот dominiko » 26 авг 2011, 11:35

Готов бил за барбекю, да бе да, само ядеш и ти като мене :smqh: :crazyy: , следващия път заедно на скарата, че Монката човека не можа да седна две вечери :biri: .

krasi-mir : "п.п.Дом е като шоп, нищо, че е от Шумен - "И сами да съм на пато, па, че се гоним!"
Изображение

Потребителски аватар
Майната
Напреднал Хондажия
Напреднал Хондажия
Контакти:

Мнениеот Майната » 26 авг 2011, 11:41

аааа, колкото тебе не мога! Чувствам се като Давид пред ГолияТ :rofl:
Сега след 1 час фащам къра някъде по Родопите със скарата за 3 дни, но помнете едно - за всеки уорн господа модератори, ще ми плащате по една сочна пържола на следващата среща и сме квит! И да няма хънта-мънта после :P

Потребителски аватар
Cinderella
Moderator
Moderator
Kapa: K20A6
Контакти:

Мнениеот Cinderella » 26 авг 2011, 13:32

Тони, "тролската тема" не е пусната по ничий адрес |( . Ако твърдиш противното-докажи го. Даже по доста форуми е пусната тази тема (за справка Google).
Това, какво ще си сложа в подписа си е лично моя работа, нали? Харесало ми е, сложила съм го. Аз и други неща съм си сложила в подписа, ама нямам стаж в МВР :police: . След 2 часа може да ми скимне и друго да си сложа в подписа. Ако искаш, предложи какво да напиша, та да не би някой пак да се засегне :D Това, че според теб
Майната написа:основно модератори от двата форума си пиШкат
, няма смисъл да го коментирам.
По въпроса за какво се "(р)ежи" Матьо, можем доста да поспорим. Нека да видим с какво сме предизвикали всички тези обиди, псувни и заяждания от негова страна? 99% от постовете му са такива (можеш да прочетеш всички негови мнения от профила му) и мисля, че всички бяхме достатъчно търпеливи и толерантни, но в един момент чашата преля. Правилата са за всички, Матьо ако иска, вкъщи да си псува на воля, но никой от нас не е заслужил подобно отношение и не е длъжен да му търпи поведението, нали? Няма значение кого е обидил (а всъщност той тегли една на целия форум, ако не си разбрал, пак да ти го кажа). И нищо "приятелско" и "закачливо" нямаше в това. Дори, ако си спомняш, още като се видяхме на срещата на Божура, дойдох веднага при вас и се поздравих с всички, включително и с него, въпреки всичките му негативни изказвания за форума до момента. Но....не знам дали изобщо си видял всичко написано от Матьо след срещата- то не беше мрънкане, то не бяха обиди, то не беше псуване. В крайна сметка, колкото и да търпяхме, той не ни остави друг избор. На мен най-малко ми дреме какво щял да каже и да си помисли той за мен примерно, защото самият той, с поведението и думите си ми показа, че не си струва. Но да се мъчи да оплюва всичко и всички в този форум, в който до момента всички сме се разбирали и не сме имали НИКАКВИ кавги и дразги преди да се появят някои хора.....няма как да стане. Като толкова не му харесва форума и като е голям капацитет, ами просто да не пише тук. И без това полза не виждаме до момента. Ако иска, да си направи собствен форум, където да псува и да позволява хората да се обиждат помежду си. Дано да му олекне. Ако ли пък иска да е в този форум и форумът да е приятелски, нека спре с обидите и винаги ще е добре дошъл. За шеги и закачки сме винаги готови.
За "тоягите" и "голите задници" какво да коментирам...Ако мислите, че може да съществува форум без модератори, се лъжете. Само дето при нас свободата на словото беше криво разбрана от някои. Още веднъж заявявам, че съм готова да се откажа от "великата" длъжност "модератор". Който желае, да заповяда, веднага ще му предам "короната". Приятно ми беше да се занимавам, да помагам с каквото и доколкото мога. Но напоследък нещо взе да ми писва от нападките, атаките и злобата на определени хора. С някои от тях дори считах, че може да сме в приятелски отношения, защото ми се сториха много готини хора. Това е тъжното...

П.С. Много фермани изписах тия дни, а и не само аз. И от тия много приказки само искам да разбера, ще седнем ли като хора на следващата среща, да си дъвчим сочните пържоли, а не да се самоизяждаме? Аз лично съм готова да го направя :biri: :honda:

There is no second chance to make a first impression Изображение

Потребителски аватар
dan4060
Хонда Гуру
Хонда Гуру
Kapa: Honda Accord

Мнениеот dan4060 » 26 авг 2011, 13:58

Според мен вече е нужно да се спре с коментарите по въпроса за Матьо.Много се писа по въпроса, кое как е било и т.н. Нека Чефо, да се включи и да си каже благословията.

За да получиш повече от живота,
дай повече от себе си.

Потребителски аватар
plevelcho
Потенциален Хонда Маниак
Потенциален Хонда Маниак
Kapa: CRX & LEGEND

Мнениеот plevelcho » 26 авг 2011, 20:44

Абе имаше един Тино в един комунистически форум дето ми разрправяше че няма да се меси тук!
Аз вече не се меся там
А ти какво правиш тук?

Изображение Изображение

Потребителски аватар
zero
Хонда Гуру
Хонда Гуру
Kapa: Honda CR-V Lancia Ypsilon

Мнениеот zero » 27 авг 2011, 15:09

Като гледам кои са най- активните теми и в кои най- много се пише, след всяко натискан на бутона "маркираи форума като прочетен" първите "посинели" са пак същите теми. Питам не е ли време за 3 ти форум :ideaa:

Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!!!.... a вече и на доктори!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Добър майстор е този, след които като си отвориш капака да не познаеш че е пипано ;)

Потребителски аватар
Cinderella
Moderator
Moderator
Kapa: K20A6
Контакти:

Мнениеот Cinderella » 27 авг 2011, 16:17

Слави, аз казах, каквото имам да казвам и за мен тези теми вече са приключили. Надявам се и за останалите.

There is no second chance to make a first impression Изображение

Върни се в “Honda Фен България”