Тони, "тролската тема" не е пусната по ничий адрес
. Ако твърдиш противното-докажи го. Даже по доста форуми е пусната тази тема (за справка Google).
Това, какво ще си сложа в подписа си е лично моя работа, нали? Харесало ми е, сложила съм го. Аз и други неща съм си сложила в подписа, ама нямам стаж в МВР
. След 2 часа може да ми скимне и друго да си сложа в подписа. Ако искаш, предложи какво да напиша, та да не би някой пак да се засегне
Това, че според теб
Майната написа:основно модератори от двата форума си пиШкат
, няма смисъл да го коментирам.
По въпроса за какво се "(р)ежи" Матьо, можем доста да поспорим. Нека да видим с какво сме предизвикали всички тези обиди, псувни и заяждания от негова страна? 99% от постовете му са такива (можеш да прочетеш всички негови мнения от профила му) и мисля, че всички бяхме достатъчно търпеливи и толерантни, но в един момент чашата преля. Правилата са за всички, Матьо ако иска, вкъщи да си псува на воля, но никой от нас не е заслужил подобно отношение и не е длъжен да му търпи поведението, нали? Няма значение кого е обидил (а всъщност той тегли една на целия форум, ако не си разбрал, пак да ти го кажа). И нищо "приятелско" и "закачливо" нямаше в това. Дори, ако си спомняш, още като се видяхме на срещата на Божура, дойдох веднага при вас и се поздравих с всички, включително и с него, въпреки всичките му негативни изказвания за форума до момента. Но....не знам дали изобщо си видял всичко написано от Матьо след срещата- то не беше мрънкане, то не бяха обиди, то не беше псуване. В крайна сметка, колкото и да търпяхме, той не ни остави друг избор. На мен най-малко ми дреме какво щял да каже и да си помисли той за мен примерно, защото самият той, с поведението и думите си ми показа, че не си струва. Но да се мъчи да оплюва всичко и всички в този форум, в който до момента всички сме се разбирали и не сме имали НИКАКВИ кавги и дразги преди да се появят някои хора.....няма как да стане. Като толкова не му харесва форума и като е голям капацитет, ами просто да не пише тук. И без това полза не виждаме до момента. Ако иска, да си направи собствен форум, където да псува и да позволява хората да се обиждат помежду си. Дано да му олекне. Ако ли пък иска да е в този форум и форумът да е приятелски, нека спре с обидите и винаги ще е добре дошъл. За шеги и закачки сме винаги готови.
За "тоягите" и "голите задници" какво да коментирам...Ако мислите, че може да съществува форум без модератори, се лъжете. Само дето при нас свободата на словото беше криво разбрана от някои. Още веднъж заявявам, че съм готова да се откажа от "великата" длъжност "модератор". Който желае, да заповяда, веднага ще му предам "короната". Приятно ми беше да се занимавам, да помагам с каквото и доколкото мога. Но напоследък нещо взе да ми писва от нападките, атаките и злобата на определени хора. С някои от тях дори считах, че може да сме в приятелски отношения, защото ми се сториха много готини хора. Това е тъжното...
П.С. Много фермани изписах тия дни, а и не само аз. И от тия много приказки само искам да разбера, ще седнем ли като хора на следващата среща, да си дъвчим сочните пържоли, а не да се самоизяждаме? Аз лично съм готова да го направя