10 Причини да карате Honda

honda_loveHonda Corporation е компанията, която е успяла да накара милиони хора да се усмихнат, усещайки потенциала на интелигентен и разумен двигател, достъпна цена и необходимите екстри, с които просто да се насладите на най-доброто от пътя и своя автомобил.Притежателите на Honda са като почитателите на Star Wars – остават лоялни до края на света и никога не могат да купят втора кола, без да се знае, че е била благословена от японски инженери.

Honda e религия, а нейните последователи най-често са толкова вманиачени, че не биха поставили част в автомобила си, която не е издържала теста на японците. Мнозина доставят части директно от другия край на света, следователно трябва да има причина за огромното поклонничество! Ето 10 причини да притежавате Honda:

 

00027811
Honda Corporation е компанията, която е успяла да накара милиони хора да се усмихнат, усещайки потенциала на интелигентен и разумен двигател, достъпна цена и необходимите екстри, с които просто да се насладите на най-доброто от пътя и своя автомобил. Притежателите на Honda са като почитателите на Star Wars – остават лоялни до края на света и никога не могат да купят втора кола, без да се знае, че е била благословена от японски инженери. Honda e религия, а нейните последователи най-често са толкова вманиачени, че не биха поставили част в автомобила си, която не е издържала теста на японците. Мнозина доставят части директно от другия край на света, следователно трябва да има причина за огромното поклонничество! Ето 10 причини да притежавате Honda:

made_in_japan___honda_cvcc_by_wanako-d4qcwbe

10. Защото Япония е страната, в която се ражда само най-доброто – от часовниците с калкулатор до технологичната еволюция, автомобилното строене и дори създаването на самолети. “Made in Japan” е подписът на шотландския войн и никога няма да се разделите с него – заклеваме се!

Honda-CRX-custom-silver

9. Различният поглед на компанията се забелязва във всеки автомобил, който е напуснал завода. Дизайнерите доставят най-доброто за своите потребители и дори най-старите им автомобили могат да ви накарат да обърнете поглед след тях. Не можем да кажем, че е създадена грозна Honda, просто има някои собственици, които умишлено загрозяват машините си, сякаш Мона Лиза има нужда от по-светло червило, нали? Не ни вярвате, сравнете нова кола с дизайн от 90-те години и ще разберете, че старите автомобили са били много по-добри!

11356418_388115931388750_1495177746_n

8. Скоростта е позната на всеки, който някога е имал възможността да се докосва до Honda. Дори и най-малките им коли са трудни за догонване, след като и малкото Logo може да върви със 180 км/ч на магистралата, дразнейки абсолютно всички, които са инвестирали луди пари за подобрения по двигателя. Годината е 2015 и тази компания все още няма бавен модел. Каквото е написано, че може да направи, вече го е правила!

10609563_10152708826473373_907-54bba56f76efa_large

7. Модификациите никога не са били наша страст, но в България можете да откриете много любопитни хора, които искат да проверят колко точно е лимитът на тези машини. Благодарение на компютърната технология, по-големите инжектори и въртенето на валовете, малките самураи могат да се гонят с почти всеки на светофара. Стоковата Honda се нарежда до митовете за самодиви, голямата стъпка и чип тунинга от eBay. Спортният въздушен филтър е задължителна първа стъпка към следващите подобрения.

tfatf__0021_vin_diesel_16

6. Големите двигатели могат да мъркат и ускоряват до 9000 оборота – екстра за изпотяване на магистралата. Успех с любимото чиповано TDI, чийто аргументи се изчерпват до 4000 оборота.

Picture059

5. Ще откриете достатъчно луди глави във форума, които са готови да помогнат с каквото могат, за да използвате пълния потенциал на двигателя. Там се подвизават и достатъчно схеми за хората, които обичат да си пилеят времето само с машината, пропускайки празници и делници. Прочетохме необходимото количество теми и установихме, че успеваемостта с проектите е достатъчно висока, за да започнете да поръчвате части от интернет и да обикаляте по моргите с надеждата, че ще откриете най-доброто за японския самурай. За завършен проект във форума се смята този коментар “А ефект, оооо не мойш я позна после”!

https://www.youtube.com/watch?v=fTrcQ6xB5uc

4. Можем да спорим много за състезателна история, но Honda са били предпочитаните двигатели от Аертон Сена и точно те успяват да донесат необходимите титли и да го превърнат в легенда. Във времето, когато Формула 1 е давала само свобода на отборите, Honda създават двигателен шедьовър, който многократно е бил награждаван за шедьовър на всяка писта. Съжаляваме, но Формула 1 има само един Сена и само един отбор, който завинаги ще се смята за шедьовърът в това състезание. Благодарение на модерната технология, Honda може да ви предложи един бърз телепорт до 1989-та година на Suzuka, затворете очи и си представете онзи болид, който остави следа в мнозина.

JACKSTANS

3. Шофирането на Honda автоматично ви поставя в сцена от “Бързи и яростни”. Можете спокойно да повтаряте “Too soon, junior”, докато изпреварвате охлювите на светофара и магистралата. Най-използваният уред в този автомобил, освен педала за газта, е лоста за мигачите и по-конкретно – левият мигач.

honda-nsx-gallery-123-11

2. И докато всички очакват с нетърпение следващия модел на Bugatti, ние се надяваме, че следващата година ще можем да видим новия NSX, Civic Type-R и още много автомобилни бижута, по които ще въздишаме повече, отколкото сме въздишали по жени. Старите хора са казали, че кефът цена няма, следователно смятаме да продадем жената и децата за медицински експерименти, защото NSX идва с определена цена!

c26d5634038a76c1084847bede9e2fff8bdd52f265136f5e63457e3da9bc669f

1. Vtec Благодарение на тази технология, Honda успяха да спечелят сърцата на милиони по света. Всички знаем, че щом Vtec-ът се включи, хиперпространството се отваря и можете да направите по-бърс скок от Хилядолетния сокол. Тази технология позволява да впрегнете всички жребчета под капака и да се усмихвате, докато седалката се притиска във вас. Не ни интересува какъв е разходът на гориво, какъв е данъкът на тази кола и колко точно й струват частите. Това усещане пристрастява и събужда човешкото любопитство, защото с няколко модификации може да стане още по-свирепо. Vtec заслужава нобелова награда за мир, все пак е обединило повече хора, отколкото американските песни за мир!

darth-vader-meme-generator-you-don-t-know-the-power-of-vtec-cd7633
източник : http://men.hotnews.bg
СподелетеShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Updated: 11.02.2016 — 22:36

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CAPTCHA Image

*